Få afsluttet skatten for 2012 og få tilpasset din forskudsopgørelse for 2013

År 2012 er snart gået, og mange vil gerne hurtigt finde ud af, hvordan året er gået, og er der betalt for lidt eller for meget i skat.

Få styr på skatten for 2012

Ønsker du allerede nu, at få styr på skatten for 2012, i mens du fortsat kan gøre noget, så er det nu inden vi skriver 2013.

Det koster 2.500 kr. at få styr på skatten for 2012 og 2013!
På cirka 2 timer får vi tilpasset din årsopgørelse for indeværende år, kommet med gode forslag til optimering, samt får tilpasset forskudsopgørelsen for 2013 således at du får startet året ordentligt.

Kontakt os allerede i dag pr. mail, såfremt du ønsker vores hjælp

Hvad skal du bl.a. være opmærksom på – sidste chance – Håndværkerfradraget

Når vi skriver 2013 er det slut med den såkaldte bolig-job-ordning, se evt. mere på http://www.Conomia.dk/artikler/bolig-jobordning/ Så har du ikke udnytte denne fradragsmulighed så er det sidste chance for at gøre brug heraf.

Hvad sker der i 2013

Reglerne på pensionsområdet ændres, så har du ikke helt styr på hvad det får af betydning for dig, så er der også god grund til at bruge nogle penge på at få styr på dine økonomiske forhold. Læs evt. mere her http://www.conomia.dk/artikler/rabat-paa-skat-paa-kapitalpensionen/

Derudover sker der ændringer på topskattegrænsen, vi ser på hvordan du eventuel kan udbnytte denne ændring. Øget beskatning af fri bil, nedsættelsen af rejsefradraget mv.

En god grund til at betale for at få styr på skatten

Med andre ord har du ikke en ganske simpel skat, og plejer du hverken at få penge tilbage eller restskat, så kan der være god grund til at betale for at få styr på skatten og hvem ved måske kan vi komme med nogle god råd!