Her og nu forespørgsel

Det er nemt og uforpligtende at oprette en forespørgsel på aftaleindlån. Processen kan opdeles i følgende 3 trin:

  1. Opret en forespørgsel på aftaleindlån
  2. Modtag bud fra pengeinstitutterne
  3. Vælg det bedste bud

Hurtigt svar på hverdage

Så snart du har oprettet en forespørgsel på indlånsbørsen, sendes den automatisk i udbud blandt de banker på Conomia, som deltager på indlånsbørsen. Udsendelsen sker kl. 12 på alle arbejdsdage, så hvis du eksempelvis har oprettet dig kl. 11:00 så medtages din forespørgsel allerede en time efter. Har du oprettet dig efter kl. 12, eksempelvis om aftenen, så medtages din indlånsforespørgsel på den først kommende arbejdsdag kl. 12.

Bankernes budfrist udløber to timer senere, kl. 14, på arbejdsdage og præcist kl. 14:00 sender vi resultatet til dig via email, hvorefter du kan logge dig på din brugerkonto for at se bankernes bud.

Tilbud fra bankerne

Bankernes tilbud til dig er gældende 24 timer fra vi sender dig emailen kl. 14. Det betyder, at hvis du ønsker at acceptere et tilbud fra bankerne, så skal du gøre det indenfor 24 timer på arbejdsdage. Den nøjagtige tidsfrist for at acceptere tilbuddet står i den email du modtager fra Conomia.

Accept af bankernes tilbud

Hvis du accepterer en banks tilbud på rentesats indenfor de angivne 24 timer, så er din accept ikke bindende overfor banken. Banken skal se dette som en positiv tilkendegivelse fra din side i forhold til hvis du havde afvist rådgiverens bud og ikke andet. Vælger du ikke at forholde dig til de bud bankerne er kommet med indenfor de 24 timer, så automatches du med den bank, der har tilbudt den højeste indlånsrente, hvorved din forespørgsel samtidig lukkes. I denne situation, er du ligeledes ikke forpligtet til at indgå en aftale med banken.

Derfor er IndlånsBørsen gratis

Hvis du indgår en aftale fra en af de banker, der er tilkoblet Conomia modtager Conomia 8 promille af beløbet p.a. fra den pågældende bank. Det er derfor til enhver tid i Conomia’s interesse at bankerne, giver dig den højest mulige forrentning af dine penge. Det er ligeledes i Conomia’s interesse, at du løbende anvender IndlånsBørsen, når aftalen udløber.