Indlånsbørs

Få en højere indlånsrente

Når du sætter din opsparing i udbud på IndlånsBørsen lader du bankerne byde om at give dig mest muligt i rente. Det giver højere rente og dermed flere penge til dig.

Har du eksempelvis 400.000,- som du kan undvære i en tidsbegrænset periode, hvilket gør at traditionel investering i eksempelvis aktier eller obligationer ikke er aktuelt, så har du i stedet mulighed for at få en højere rente end du ellers får, ved blot at lade pengene stå på din normale konto.

Fuld sikkerhed for dit indlån

Alle de deltagende pengeinstitutter, har tilladelse til at drive virksomhed efter lov om finansiel virksomhed, og er dermed tilsluttet Garantifonden.

Garantifonden for Indskydere og Investorer er en privat, selvejende institution, der er oprettet ved lov. Fonden yder dækning for kontante indskud i de dækkede institutter, hvis et institut, der er omfattet af Fondens dækning, går i betalingsstandsning eller går konkurs.

Fonden dækker navnenoterede indskud i pengeinstitutter med op til et beløb svarende til EUR 100.000 pr. person/selskab pr. institut.

Modværdien af 100.000 EURO = cirka 750.000 danske kroner.

Aftaleindlån er nemt og ligetil

Det er nemt og uforpligtende at oprette en forespørgsel på aftaleindlån. Processen kan opdeles i følgende 3 trin:

  1. Opret en forespørgsel på aftaleindlån
  2. Modtag bud fra pengeinstitutterne
  3. Vælg det bedste bud

Hurtigt svar på hverdage

På alle hverdage kl. 14:00 udløber bankernes budfrist og resultatet sendes til dig straks via email, så du kan træffe en beslutning. Opretter du din forespørgsel efter kl. 12:00 på en hverdag, hvor oprettede forespørgsler sendes til bankerne, eller i løbet af en weekend, modtager du svar førstkommende hverdag kl. 14:00.

Opret forespørgsel