HAR DU OVERVEJET, OM DU BETALER FOR HØJ EN RENTE PÅ DIT BOLIGLÅN?

Betaler du mere end 7% i rente på dit boliglån? Ved du godt at det er alt for meget?

Men hvor finder du løsningen?
Det gør du ved at benytte dig af uvildig rådgivning. Der er nemlig 76 pengeinstitutter at vælge imellem, og det er en jungle for de fleste at navigere rundt i.

En familie sparede helt op til 52% ved at skifte pengeinstitut
En familie kontaktede mig fornylig. De følte ikke længere, at de blev taget alvorligt, når de kontaktede deres bankforbindelse, og samtidig mente de også, at de betalte for høje renter
på deres boliglån og billån. Efter at have gennemgået hele deres økonomi, fandt jeg to nye alternativer til familien. Resultat heraf blev en gevinst på 18% på boliglånet og 52% på billånet.
Dette er ikke et enkeltstående tilfælde, men den nuværende markedssituation for mange familier.

Hvem er gevinsten størst for

  • En familie med en god og stabil husstandsindkomst.
  • En familie med værdier i form af bolig/boliglån, bil/billån, opsparing fri eller pension, kassekredit, værdipapirer m.v.
  • En familie med tilfredsstillende rådighedsbeløb.
  • Mellem 25 og 65 år.
  • Men der kan også være store gevinster for andre der ikke kan sige ja til alle ovennævnte.

God timeløn til dig
Det kan være en elefant at sluge at indrømme, at der er andre muligheder for dig og din familie, og det tager lidt tid at finde de relevante papirer frem, for at nå målet.
Men det kan klares på under en time at finde de relevante papirer frem, og den omtalte familie fik en gevinst på  kr. 13.286,00 det første år i renteudgifter, hvilket må siges at være en særdeles god timeløn.

No cure no pay
Hos Arvad Finanshus tilbyder vi “no cure no pay” i forbindelse med bankskifte. Det betyder, at kan vi ikke finde en gevinst til dig i forbindelse med at skifte bank, så koster det dig alene den tid du har brugt herpå. Finder vi, som vi oftest gør, en gevinst til dig, så deler vi første års gevinst med 50% til dig og 50% til os. Du har således alt at vinde og intet at tabe.