Hånd i hanke med PBS…

Sørg for der ikke er for meget tilmeldt din PBS… Tjek den altid – der er så meget man kan have “kommet til” at købe og tilmelde sig.

Få lagt et godt budget, for det er så godt at vide hvor meget man egentlig har til sig selv. Min økonomi er blevet rigtig god.

Det vigtigste er en god bankrådgiver

Det vigtigste af alt er at man har en rigtig god bankrådgiver. Jeg har selv oplevet at være blevet kastet rundt blandt mange rådgivere og de har ikke haft det store indblik i min hverdag sådan som min egen rådgiver. Nu har jeg endelig fundet en god rådgiver.

Det er så vigtigt, så bed dit pengeinstitut om en ny eller skift pengeinstitut hvis du er meget usikker på din økonomi.

Renter er også vigtige

Noget der også er altafgørende er selvfølgelig renten, da der alligevel er lidt at betale til banken engang imellem. Tjek papirerne du skriver under på – man har det med bare at skrive under uden at læse.

Det er rent faktisk muligt at “prutte” om renten. Jeg har selv prøvet det i mit eget pengeinstitut. I øjeblikket har jeg en bank der har fokus på café miljø, hvilket giver en rigtig god stemning når man sidder med en kop kaffe og snakker privat økonomi – dejligt afslappende og det skal det være når det er økonomi.

Der er ikke noget værre end at blive stresset over den slags så læn dig tilbage og lad din gode rådgiver rådgive dig og tage hånd om det der går dig på. Vær ikke nervøs for at tage kontakt. Rådgiveren er jo egentlig en du har ansat til at styre din økonomi, man kunne godt sige du var chefen.