Der er sket meget på realkreditmarkedet indenfor de seneste år. Renten er faldet til et rekord lavt niveau, hvilket for mange har haft positiv effekt på privatøkonomien. Den korte lave rente har betydet en meget lav ydelse på rentetilpasningslån og et fastforrentet obligationslån over 30 år har været helt nede på 2%. Dette har medført mere luft i økonomien for mange danskere. Der er dog sket stigninger på bidragssiden og særligt nu er der røre i markedet.

Bidragsstigning
Totalkredit som er ejet af Nykredit, har sendt et varselsbrev til deres kunder i dagene fra den 17. til den 23. februar 2016 og meddelt, at de forhøjer bidragssatserne for eksisterende og nye lån i Totalkredit. Bidragsstigningerne træder i kraft 1. juli 2016, og den 1. oktober 2016 betaler man første gang den nye bidragssats.

Betydning for familielivet
For mange familier har den kommende bidragsforhøjelse stor betydning for økonomien. Det er mange tusinde kroner i stigning om året denne bidragsforhøjelse kan betyde for en familie. Andre værdifulde poster i budgettet kan blive påvirket af stigningen og hvis man ikke gør noget ved det, kan det blive en realitet, at nogle poster må skæres væk eller mindske. Goder som for eksempel ferier og andre goder som man sætter stor pris på i sin hverdag, og som skaber værdi for tilværelsen, kan man blive nødt til at skære ned på og i værste fald skære helt væk. Dette vil være et stort tab som kan påvirke tilværelsen i negativ retning.

Gør noget ved det nu
Der er noget at gøre ved bidragsstigningerne. Der er andre muligheder end Totalkredit og Nykredit. De andre realkreditinstitutter i Danmark er sultne og ser muligheden i, at få nye gode kunder grundet de kommende bidragsstigninger hos Totalkredit. Flere realkreditinstitutter tilbyder et skifte med rabat på gebyrerne og ingen bidragsstigning i 2016. Det kan dog være svært at overskue hvordan man får den bedst mulige aftale og det kan være svært at finde tiden til det i en travl hverdag. Her kommer Arvad Finanshus ind i billedet.

Arvad Finanshus
Arvad Finanshus yder uvildig økonomisk rådgivning og har siden 2007 hjulpet mange med optimering af privatøkonomien. Vores kendskab til hele det finansielle marked gør, at vi kender de rigtige priser, bidragssatser og vilkår på blandt andet realkreditmarkedet, således kan vi indhente alternative tilbud fra andre udbydere på markedet. Arvad Finanshus forhandler på dine vegne og den fornemste opgave er, at finde den bedste og billigste løsning til dig.

I dag er Totalkredit ikke den billigste løsning på realkreditmarkedet og bidragsstigningerne gør det ikke bedre. Arvad Finanshus står til rådighed og er meget gerne behjælpelig med, at finde en løsning hvor du sparer mest muligt og får den bedst mulige bidragssats i nuværende marked.

Er du ikke tilfreds med din bidragsstigning eller ønsker du blot, at undersøge om din økonomi er optimal som den er i dag. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 20 27 24 eller skriv til kontakt@arvad-finanshus.dk