Mange familier spilder ofte mellem 10- 20 % af deres indkomst efter skat på udgifter og forbrug, som de ikke har brug for og ikke giver dem nogen værdi. Med andre ord smider mange familier penge ud af vinduet.

Få mere ud af den samme indkomst og gør det nemt for dig selv

Økonomisk optimering går ud på, at man via sund fornuft og gode økonomiske vaner skaber økonomisk overskud uden nødvendigvis at give afkald på det man helst vil have. Det gælder om at komme de dårlige økonomiske vaner til livs og undgå at bruge penge på ting og ydelser, som man ikke har brug for. Herved opnår man et økonomisk overskud, som kan spares op eller bruges til andre og vigtigere ting, såsom ferie, en god jul eller nyt fjernsyn.

Der er mange penge at spare over tid – ”Mange bække små….”

Nedenfor kan man se, hvor meget man kan spare på sin arbejdsindkomst over et helt arbejdsliv inden pensionering ved privatøkonomisk optimering på henholdsvis 10 % og 20 %

Arbejdsindkomst 10 % optimering 20 % optimering
Alm. indkomst 10 millioner 1 million 2 millioner
Mellem indkomst 13 Millioner 1,3 millioner 2,6 millioner
Høj indkomst 16 Millioner 1,6 millioner 3,2 millioner

 

Besparelser kan bruges på andre ting, såsom ferier eller de kan investeres og skabe yderligere overskud. Måske kunne ferierne og investeringen kombineres med køb af et sommerhus eller en ferielejlighed i Danmark eller udlandet, som kunne udlejes, når man ikke selv bruger det.

Økonomisk overskud frigører flere ressourcer

Det at have styr på økonomien giver mere overskud for alle, og de sunde økonomiske vaner kan sparer en masse tid. Mange går og stresser og er flove over, at de ikke har styr på økonomien og forbruget. Det er der en løsning på! I fællesskab med PØR udarbejdes en skræddersyet handlingsplan, hvor der prioriteres og skabes rammer, der passer bedst til den enkelte.

Erik Fraas - PØR-1

Erik Fraas

Indehaver

PØR – Privatøkonomisk Rådgivning

Mob: 20976838

http://www.privatøkonomiskrådgivning.dk

Poer_logo