Vi kan ikke sikre os mod alverdens ulykker
– men vi behøver jo ikke at være dumme!

Danskerne er rigtig gode til at tegne ulykkesforsikringer, men tegner sjældent den rigtige dækning ved tab af arbejdsevnen! Hvorfor er danskerne så dumme?

En ulykkes forsikring dækker dig, ja rigtig gættet: i tilfælde af at du kommer ud for en ulykke og får en mén grad. Har du en dækning på 1 mio. kr. og får fastsat en mén grad på 10% får du i alt udbetalt 100.000 kr.

Er du blandt de 600.000 danskere der, økonomisk set, er rigtig dum?
2% af dem der mister arbejdsevnen i mere end 3 måneder er p.g.a. af ulykke men 98% skyldes en sygdom. Så spørg jeg nu dig, hvorfor har du ikke en ordentlig dækning hvis det er dig der rammes?

Kvinderne er dummere end mændene!
Langtids sygdom dvs. sygdom i mere end 3 måneder sker for 20% af alle mænd og 33% af kvinderne, dvs. at kvinderne er dummere end mændene! Nej i er begge meget dumme, idet jeres dækning ikke er gode nok hvis i mister arbejdsevnen.

Danmark har mere end 600.000 dumme danskere!
600.000 danskere står til at blive sygemeldt fra arbejdet i tre måneder eller mere. Heraf er cirka 50% af dem meget underforsikret, hvilket betyder at udover sygdommen så risikere 300.000 danskere at blive ruineret.

Hvor gemmer de kloge danskere sig?
Arvad Finanshus søger hver dag efter den eller de personer der er klogere end de andre og har sikre sig korrekt i tilfælde af mistet arbejdsevne, dødsfald og ikke mindst ved pensionering.

Vil du også være en af de klogere danskere, der tager din økonomi seriøst og ikke tror at du er usårlig. Så kontakt Arvad Finanshus og vi skal gøre dig klogere.

Husk at jo ældre du bliver jo svære kan det være at tegne de ønskede forsikringsdækninger, så der er ingen grund til, at du venter med at kontakte os!