I dagens Danmark er der mange både enlige, par og familier der oplever, at pengene er små sidst på måneden. Overblikket over økonomien er ikke stort nok, og det gør at der hver måned er risiko for, at der pludselig ikke er råd til de ting man har lovet sine børn eller sin ægtefælle. Det giver dårlig samvittighed og dårlig stemning i hjemmet, når økonomien halter og hvis man ikke er opmærksom på at få ændret de dårlige vaner, kommer man nemt ind i en længerevarende ond spiral.

Hvordan får du vendt den onde spiral?
Det er vigtigt at du skaber dig et overblik over dine indtægter og udgifter. Alle dine regninger skal tilmeldes Betalingsservice via Nets, så de bliver betalt automatisk over din udgiftskonto. Du skal skabe et overblik over hvor mange penge der er til overs til forbrug efter alle regninger er betalt hver måned, og her kommer udgiftskontoen ind i billedet. Med den kan du komme den onde spiral til livs og skabe overblikket og den gode økonomi.

Er en udgiftskonto nødvendig?
Ja, en udgiftskonto er nødvendig uanset om du er alene, bor med din samlever eller din familie. Det er vigtigt at du laver et budget hvor du medtager alle dine faste udgifter. Du kan finde mange gratis budgetskemaer på nettet, hvor du nemt og hurtigt kan indtaste alle dine faste udgifter og på den måde skabe et overblik over din økonomi. Budgetskemaet skaber et overblik over alle husstandens udgifter, så når overførslen til din budgetkonto er sat ud fra budgetskemaet, skal du aldrig bekymre dig om du har penge nok til at betale alle dine regninger. Det er naturligvis vigtigt at ændre en udgift i dit budget, hvis din husleje eller en anden udgift bliver sat op, så det hele tiden er det korrekte beløb der overføres til budgetkontoen.

Fast indbetaling
Det kan være meget forskelligt hvordan dine betalinger ligger. Nogle regninger skal betales månedsvis, andre hver tredje måned eller hvert halve år. Det er vigtigt at du deler alle dine samlede udgifter på et år ud på 12 måneder, og laver en fast overførsel hver måned til budgetkontoen på det samme beløb. Når året er omme vil din budgetkonto være i 0 kr., hvis du har lavet dit budget korrekt. Når du indbetaler det samme beløb hver måned vil der i nogle måneder stå et stort plus på kontoen, hvis du for eksempel betaler terminen på dit realkreditlån hver tredje måned. Det er meget vigtigt, at du ALDRIG overfører penge væk fra din budgetkonto, da pengene altid skal bruges på et senere tidspunkt. Budgetkontoen er altså en fredet konto, som du kun sætter penge ind på og hvor alle dine regninger er tilmeldt Betalingsservice via Nets, så de bliver betalt automatisk.

Økonomien er kørt helt af sporet
Føler du at den onde spiral har taget over og din økonomi er helt uoverskuelig, eller er du usikker på hvordan du bedst muligt får det bedste overblik over din økonomi, så er det muligt at få hjælp udefra. En uvildig økonomisk rådgiver kan hjælpe dig med at få styr på din økonomi og skabe et overblik for dig, så din økonomi fremadrettet bliver overskuelig. Det betyder. at du ikke længere skal gå og have ondt i maven, over regninger der ikke bliver betalt og aftaler du ikke kan overholde overfor dine kære grundet økonomien.

Arvad Finanshus yder uvildig økonomisk rådgivning og har som mål, at du som kunde oplever rådgiverne som:

  • Kompetente
  • Værdiskabende
  • Ordentlige
  • Tilpasser sig din situation
  • Etisk korrekte

når det gælder din økonomi og situation.

Udtalelser fra kunder som har benyttet sig af Arvad Finanshus:

Kan kun anbefale Arvad Finanshus. Vi har fået god behandling, hurtige tilbagemeldinger og I sørgede for, at vi kom godt afsted med det vi nu ønskede at få hjælp til.
Henning og Trine

Arvad Finanshus har gjort min hverdag bekymrings fri.
Jeg har fået en fantastisk rådgivning og har fundet en god løsning sammen med rådgiveren.
De har hjulpet mig med at danne et overblik og derved kan mine drømme om en sund økonomi gå i opfyldelse.
Jeg vil anbefale dem til alle jeg kender, som bare er det mindste i tvivl omkring deres økonomi.

5 stjerner herfra…
Stephanie

Jeg vil gerne sige tusind tak for din store hjælp. Jeg var stresset og fortvivlet over min økonomiske situation da jeg kontaktede dig. På få dage var der bragt orden i kaos. Jeg er meget taknemmelig, jeg kan nu med ro se fremtiden i øjnene. 
Jette

Få uvildig rådgivning

Ønsker du hjælp til at skabe det gode overblik, kan du kontakte Arvad Finanshus og tage en uforpligtende snak med en uvildig økonomisk rådgiver om dine ønsker og behov.

Ring på telefon 70 20 27 24 eller skriv til kontakt@arvad-finanshus.dk