Hvis du ikke allerede kender til www.autouncle.dk så kan vi klart anbefale, at du benytter denne hjemmeside næste gang du overvejere, at købe en brugt bil enten i Danmark eller et andet EU-land.

Autouncle.dk er startet i Danmark af brødrene Johan Frederik Schjødt og Niels Kristian Schjødt. Autouncle er udover Danmark også i Sverige, Tyskland, Italien, Spanien, Østrig, Portugal, Polen og Finland.

Brugtvognsmarkedet er en jungle.

Autouncle ønsker at skabe gennemsigtighed i junglen, ved at samle og rydde op i de bil annoncer der findes og herefter vurdere prisen på hver eneste bil.

Prisen bliver vurderet ved hjælp af algoritmen autoscore, der automatisk kan scanne hver eneste bil for op til 100 forskellige faktuelle oplysninger, der kan have indflydelse på prisen.

Hvad skal bilen koste?

Autouncle.dk har d.d. prisvurderet 4.862.856 biler i databasen, og disse er alle kategoriseret med enten super pris, god pris, fair pris, lidt for dyr eller dyr. Dette kan du med fordel benytte når du skal udvælge bilen samt når du skal forhandle om prisen.

Er der fusket med kilometertallet?

Udover vi er ikke ønsker, at betale en for høj pris for bilen, ligeså vigtig er det, at der ikke er fusket med kilometertallet. Autouncle?s undersøgelser viser, at der er fusket med næsten hver tiende bil eller mere nøjagtigt 7 % af de brugte danske biler. Autouncle.dk kan på baggrund af deres system og de oplysninger de indhenter fra bl.a. syns-rapporter m.v. indikerer om der er sandsynlighed for at der er fusket. Så denne undersøgelse sammen med egen mave fornemmelse af bilens slitage m.v. gør, at du med autouncle.dk har et meget bedre udgangspunkt for, at vælge den rigtige drømmebil.

Er der restgæld i bilen?

Alle bilerne på autouncle.dk bliver tjekket i bilbogen, og det vil fremgå om der er tinglyst restgæld. Køber du privat og er der ikke tale om en bil i databasen, kan du ligeledes med fordel anvende autouncle.dk til at tjekke restgæld, syns historik m.v. på dette link: Tjek restgæld og kilometerfusk

Skal du ikke købe men sælge en brugt bil?

Autouncle.dk kan ligeledes hjælpe dig med en salgsvurdering af din bil, så du kan få den prisfastsat rigtig og dermed for den solgt hurtigt.

Vi ønsker dig held og lykke med drømmebilen.