Det kan være svært at finde gode råd, til hvordan man finder en god finansieringskilde til din virksomhed. Der findes mange måder at fremskaffe kapital til din virksomhed, der kan være mange interessenter som giver dig – ”det gode råd” – men som i sidste ende kan blive en dyr løsning.

Det handler om mere end bare penge

Typen af de penge du får tilført, har en værdi i sig selv. Er de fra Business Angels, er det typisk “smarte penge”, da disse personer som regel har et forretningsnetværk og har en masse erfaring i den pågældende branche. Ulempen ved at lade engle købe sig ind i din virksomhed er, at du afgiver ejerandele og ikke selv har det fulde ejerskab over virksomheden.

Når du vælger en crowdlending løsning, vil du få uforpligtende låneforslag og udover finansieringen, giver man samtidig din virksomhed eksponering til tusindvis af investorer, der benytter vores platform.

Det gør at Hr. og Fru Jensen kan investere i din virksomhed og de kan sågar dele din virksomhed på de sociale medier til deres netværk, så din virksomhed får en masse omtale.

Mange bække små gør en stor å

Andelstanken er tilbage og ved hjælp af mange enkelte individer kan du få finansieringen udenom de konventionelle finansieringskilder. Crowdens styrke er en masse mennesker der går sammen om et fælles projekt. Det kan blive til en ganske stor sum penge, som man kan anvende til at vækste og skabe noget som investorerne kan se og føle, altså noget som er mere håndgribeligt end traditionelle værdipapirer.

Ligesom ved en virksomhedsobligation, vil investor modtage et stabilt cash-flow ved hver termin. Når vedkommende har sat et beløb ind hos Lendino og har investeret i lånet, så har de også et større engagement i virksomheden, da de nu har været med til at sikre mere vækst til virksomheden.

Teknologien øger crowdens styrke og transparens

Som en lup under solen forstærker den teknologiske udvikling også den volumen af kapital  som iværksætterne kan fremskaffe og det gør livet lettere for investorerne at finde frem til disse iværksættere.

Hos Lendino er vi agenter som matcher iværksættermiljøet med danske private og professionelle investorer, og vi gør meget ud af at vores lånemarked skal være så transparent som muligt. Dette gør, at der er ikke er nogle skjulte gebyrer eller uheldige overraskelser.

Hvis du vil vide mere om vores forretning og hvordan vi kan hjælpe dig med at finde finansiering, så er du velkommen til at ringe til os på 70 270 250, eller skrive dig direkte op på Lendino.dk.