Seneste undersøgelser viser at hver 3. dansker ønsker at skrifte pengeinstitut. Men mange får ikke gjort noget ved det blandt andet på grund af tilliden til bankrådgiveren.

Blind tillid til bankrådgiveren?

Hvis din tandlæge fejlagtigt trækker en sund tand ud af din mund, skrifter du så tandlæge? Hvis din mekaniker sender dig en regning på flere sider, selvom du blot skulle have skiftet olie, skifter du så mekaniker? Hertil vil de fleste svare klart ja. Men når det drejer sig om banken og rådgivning så har mange en stor tillid og flere en blind tillid.

Tillid

Som udgangspunkt er det godt, at have tillid også til sin bankrådgiver, men når man oplever fejl og dårlig rådgivning eller mangel på samme, så kan det blive farligt og komme til at koste dig mange penge.

Hvem skal betale for dårlig rådgivning

I første omgang er det dig selv som er ansvarlig og kommer til at betale, så det er vigtigt dels at bruge sund fornuft, stille krav og tage konsekvens ved fejl og dårlig rådgivning.

Er tilliden til bankrådgiveren forsvundet?

Hvad kan du gøre hvis tilliden er svækket eller forsvundet?
Du kan gøre flere forskellige ting, du bør dels være ærlig overfor din rådgiver og give udtryk for din utilfredshed. Hvis det alene er tilliden til rådgiveren og ikke banken der er svækket, så anmod om at få en anden rådgiver. Hvis tilliden er svækket til såvel rådgiveren som banken, så gør noget nu!

Skift bank

Skift bank og start på en frisk et helt andet sted. Du kan med fordel spare tid hvis du bruger BankTorvet.dk’s bankskifte service. Du kan få hjælp til at skifte bank her.

Din egen personlige rådgiver

Flere og flere gør som mange andre, de får simpelthen deres egen personlige rådgiver. En uvildig og uafhængig rådgiver er ikke gratis, men det er oftest givet rigtig godt ud. En uvildig rådgiver tjener alene penge på, at yde dig en god og ordentlig rådgivning med henblik på et godt og langvarigt samarbejde.

Hvis du vil i kontakt med en uvildig rådgiver, så kan du sende en mail til kontakt@arvad-finanshus.dk og vi vil tilbyde dig en uforpligtende og gratis drøftelse af dine muligheder og besvare eventuelle spørgsmål om uvildig rådgivning.