Placering af opsparing

På Conomia.dk oplever vi i øjeblikket, at mange brugere søger råd om placering af deres frie midler.

Bankerne anbefaler at du investerer din opsparing

Mange brugere har inden de kontakter Conomia.dk været i kontakt med deres egen bank, som har anbefalet dem at investere i værdipapirer, også selvom de har givet udtryk for, at de ikke ønsker nogen risiko.

Flere har også fået at vide (især fra de 5 største pengeinstitutter) at det handler om tillid! Endvidere får de at vide, at risikoen for placering af opsparing hos dem over garantiordningens grænse
på 100.000 EURO (cirka 750.000 kr.) IKKE er et problem!

Risikofri placering af opsparing er ikke køb af værdipapirer!

Hvis du har en opsparing, såvel over som under de 750.000 kr., og som du p.t. ikke ønsker skal blive mindre, altså risikofri placering, så kan vi som uvildige rådgivere absolut ikke anbefale dig at
følge bankernes råd. Køb af værdipapirer er forbundet med såvel omkostninger som risiko.

Grunden til at især disse banker kommer med rådet om at købe værdipapirer, skyldes det faktum, at de ikke ønsker at matche de mindre pengeinstitutters aftalesatser.

Kærlighed gør blind

Når bankerne så samtidig taler om tillid og råder deres kunder til at lade opsparing over de 750.000 kr. blive stående hos dem, så skyldes det ligeledes en egoistisk indgangsvinkel hertil.
Bankerne tjener rigtig mange penge på alle de kunder, som vælger at have store opsparinger stående til ingen eller meget lav rente.

PAS PÅ at denne tillid ikke ender med at koste dig dyrt!

Conomia.dk anbefaler

Ønsker du en risikofri placering og ønsker du mere i rente, så kan vi anbefale dig følgende: