Friværdi kan udnyttes på flere måder

Hvor meget får du i rente af din friværdi? Svaret er umiddelbart – ingenting!

De fleste boligejere snyder sig selv for rigtig mange penge hvert år. Situationen er den, at friværdien for manges vedkommende udgør den største del af deres formue, og da man ikke umiddelbart får forrentet sin friværdi, ja, så svarer det til at lade pengene ligge og “slumre på loftet”!

Sæt friværdien i arbejde

Pensions-, investerings- og boligrådgivning i ét og samme koncept, er en tilbundsgående rådgivning, som kan synliggøre din reelle formue og sikre, at du får den optimale forrentning. Også når der tages højde for den samlede beskatning.

Resultatet af god rådgivning bliver ofte en øget opsparing på længere sigt, et højere månedligt rådighedsbeløb eller, hvad mange hilser velkomment, et større beløb i hånden her-og-nu til forbedringer, ombygning, større nyanskaffelser, ny bil eller måske en rejse. Måske endda en kombination.

Mange mennesker er faktisk rigere end de selv går og tror og det er derfor en god ide at få tjekket tingene igennem med jævne mellemrum. Står det bedre til end du forventer, så har du måske mulighed for at slå lidt mere til Søren nu, mens alderen og helbredet er til det, og samtidig vide, at der stadig er penge nok til fremtiden.

DiBa har et produkt, VærDiBalance, der sigter mod at der skal være penge nok til “i morgen”. Det er netop dét, der er styrken ved VærDiBalance: Det fulde overblik over hele din økonomi – og så vælger du selv de muligheder, du vil gøre brug af!

Artikel skrevet af:
DIBA