Bankpriser – alt inklusiv

Bankpriser er et begreb, der dækker over en række forhold, og som ofte misforståes med kun at kigge på bankens rentesatser. Det er muligt at sammenligne bankpriser på diverse hjemmesider, eller hvis du klikker dig ind på bankernes hjemmesider.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du ønsker at sammenligne bankpriser imellem Bank X og Bank Y, så sørg for at sammenligne såvel rentesatser som gebyrsatser, og vær opmærksom på hvad den effektive rente er, da det er den du reelt betaler, hvis der er tale om et lån.

Bankpriser er listepriser

Når du sammenligner bankpriser, som du har fået på nettet, er det vigtigt at pointere, at de priser du ser, er listepriser. Det betyder at det ikke nødvendigvis er de bankpriser, du nødvendigvis ender med at betale. Brug derfor prissammenligningen til at vurdere, hvor du muligvis vil få mest ud af at blive bankkunde – ikke mere end det.

Helkunder får bedre forhold

Ofte vil du kunne opnå kontante fordele ved at samle alle dine bankprodukter i én bank, fremfor at placere billånet i den ene bank, boliglånet i den anden osv. Når du er helkunde i banken, er der logisk nok et bedre indtjeningspotentiale for banken, og netop derfor har du mulighed for at forhandle dig frem til bedre bankpriser.

God bankrådgivning, gode bankpriser

Det tredje forhold, som bør nævnes, når du ønsker at skifte bank, og som kan være svært at gøre målbart, er god bankrådgivning. I modsætning til bankrådgivning, så kan god bankrådgivning sikre dig den bedste privatøkonomi, uanset om et eller flere af dine lån måske umiddelbart er dyrere, end hvis du havde været kunde i den konkurrerende bank.

Du bør altid forholde dig til din bankløsning som en helhed, og ikke nødvendigvis fokusere så meget på prisen på det enkelte bankprodukt. Dette er vigtigt at have sig for øje, når du sammenligner bankpriser på nettet.

Opret en forespørgsel, og få bedre bankpriser.